Over ons

CarDeco 25 jarigRob Lankreijer begon het reclamebedrijf CarDeco in 1990. In eerste instantie richtte dit zich vooral op autostriping, autobelettering en reclameborden. Inmiddels is CarDeco uitgegroeid tot een full-service reclamebedrijf dat buiten de lijntjes durft te denken. CarDeco is geen bedrijf van ‘snelle reclamejongens’, maar van creatieve specialisten met verstand van reclamezaken.

CarDeco staat dicht bij z’n opdrachtgevers, denkt mee en is slagvaardig door korte lijnen. Wij geven in overleg creatief vorm aan al je wensen en zorgen daarna uiteraard voor een perfecte uitvoering van de reclame. Het resultaat: Bedrijfsreclame die werkt! Onze opdrachtgevers zijn dan ook tevreden over de geleverde producten, de service en de prijs-/kwaliteitsverhouding.

Totaal nieuwe huisstijl
We hebben ervaring met alle denkbare reclame-uitingen: van autobelettering tot carwrap, van spandoek tot reclamebord en van lichtreclame tot het ontwerpen van een logo. Er zijn opdrachtgevers die hun bedrijf zelfs van een totaal nieuwe huisstijl laten voorzien. CarDeco heeft als reclamebedrijf bovendien een handige troef achter de hand: Rob’s vrouw Regina -zelf als communicatrice freelance werkzaam in de media- schrijft en redigeert teksten. CarDeco heeft dus letterlijk een tekstschrijver in huis! Wil je voorbeelden van opdrachten zien, bekijk dan snel onze projecten. Wij zijn trots op ons werk, dus laten het graag aan je zien!

 

Autoreclame levert snel bekendheid op voor je bedrijf. Zeker als je zorgt dat je auto opvalt in de Nederlandse automassa. Kies je voor CarDeco, dan zit je goed.

Wij zorgen dat je bedrijf een blijvende, positieve indruk achterlaat! We adviseren je over de informatie die je er (wel of juist niet) op moet zetten en maken een opvallend ontwerp. Vervolgens zorgen we dat het ontwerp vakkundig op je bedrijfsauto aangebracht wordt. Je hebt tenslotte maar één kans om een goede eerste indruk te maken… Bekijk onze autoreclameprojecten.

 

010Het begon ooit met carbonfolie… Autoliefhebbers wilden hun autodak en/of motorkap een carbon-uitstraling geven. Daarna werd ‘carwrapping’ snel populair.

Folieproducenten speelden hierop in en ontwikkelden zeer rekbare carwrapfolie. Het aanbrengen van deze folie vergt veel kennis en ervaring. Dat is bij CarDeco volop aanwezig.

Carwrapfolie is verkrijgbaar in verrassende kleuren, zowel mat als met een bijzonder glanseffect. Die kleurvariëteit daagt uit tot het bedenken van opvallende kleurcombinaties, misschien wel in jouw bedrijfskleuren. Maar als je dat wilt, kan de carwrapfolie ook bedrukt worden, met full colour logo’s of andere afbeeldingen. De hoogwaardige folie beschermt bovendien de lak en kan na enkele jaren zonder problemen weer verwijderd worden. Carwrapping is minder tijdrovend dan spuitlak en kan heel makkelijk op afzonderlijke delen worden aangebracht.  Al met al een verrassend goede investering dus. Bekijk onze carwrapprojecten.

 

Niet ieder bedrijf zit op een A-locatie, maar élk bedrijf wil zichtbaar zijn. De mogelijkheden om dit te bereiken zijn groot.

Iedere bedrijfslocatie zou z’n eigen buitenreclameplan moeten hebben, waarop wordt afgestemd hoe het bedrijf het best zichtbaar wordt gemaakt. Wij adviseren, ontwerpen en leveren alles.

Onder de term buitenreclame vallen alle externe reclamedragers, zoals reclameborden, gevelreclame, lichtreclame, reclamezuilen, spandoeken en vlaggen. CarDeco heeft in deze categorie alles al eens ontworpen en geleverd. Nagenoeg geen formaat of ondergrond is ons te gek.Ook moet je bedrijf makkelijk te vinden zijn, daarvoor leveren en plaatsen wij weerbestendige routeborden. En dan zijn er ook nog hele grote bedrijfspanden waarin je als nietsvermoedende bezoeker verdwalen kan. Om dat te voorkomen, maken en bevestigen wij interne routeborden. Bekijk onze buitenreclameprojecten.

 

Sinds de kwaliteit van folie zo’n vlucht heeft genomen, kan eigenlijk alles ‘beplakt’ worden. CarDeco heeft in de afgelopen jaren dan ook al veel bijzondere voorwerpen van belettering voorzien.

Iets wat al sinds de beginjaren van CarDeco wordt gedaan is het donker tinten van auto- en bedrijfsramen. Een heel ander effect heeft de ondoorzichtige etsfolie die op ramen en deuren in bedrijven geplakt wordt. Hierin wordt dan bijv. het bedrijfslogo uitgesneden, wat een extra chique effect heeft.

Maar ook fietsen, boten, campers, motoren, helmen, proefverpakkingen en nog veel meer producten hebben in de werkplaats van CarDeco een nieuwe kleur of belettering gekregen. CarDeco levert daarnaast ook regelmatig belettering of ander materiaal voor stands op beurzen. Bekijk onze speciale projecten.